Uscător de mâini Dualflow® Plus – Uscător rapid Eco

Doubleflow © Plus M14 240V este un uscător de mâini rapid, eficient din punct de vedere energetic, ecologic, igienic și elegant

Delivery: 3-5 zile lucratoare SKU: M14
Categorie
De la: 3,999 lei Fara TVA
(4,999 lei incl. VAT)
ABS - BlackABS - BlackABS - SatinABS - SatinABS - WhiteABS - White
Golește

Te putem contacta noiTrimite un e-mail

Descriere

Dualflow © Plus M14 240V este un uscător de mâini rapid, eficient din punct de vedere energetic, ecologic, igienic și elegant. Utilizează un motor de perie universal Clasa F de mare viteză pentru a crea un flux de aer de 410 Km / h, care vă va usca mâinile doar în opt secunde. Este elegant, ușor de întreținut proiectat și ușor de utilizat Este foarte respectuos cu mediul, datorită consumului redus de energie (420 W în modul ECO).

Dualflow © plus M14 240V vine de serie cu un cartuș care ține un mediu filtrant HEPA care filtrează particulele solide suspendate (polen, acarieni de praf, fum de țigară etc.), îmbunătățind în special calitatea aerului. Mai mult, acest cartuș conține și un mediu de filtrare a carbonului activ și care neutralizează mirosurile și absoarbe vaporii și

gaze, ajutând la evitarea mirosurilor rele.

Includerea tehnologiei Biocote ©, un agent antimicrobian pe bază de argint, care este încorporat în părțile cheie ale sistemului de uscare, inhibă creșterea mirosului și colorarea microbilor, păstrând unitatea curată și igienică în permanență.

În mod opțional și printr-un kit pentru conectarea la conducta de deșeuri, codul KITDESM14A, dualflow® plus poate fi conectat direct la conducta de deșeuri. Astfel golirea rezervorului de apă este eliminată deoarece apa merge întotdeauna direct la conducta de deșeuri.

Dualflow © plus M14 240V oferă o experiență premium în toate aspectele. Foarte rapid în termeni de uscare (8-15 secunde), foarte liniștit (doar 62 dBA la setarea ECO) și respectuos cu mediul (consum de doar 420 W în modul ECO). Poate fi considerat un uscător de mână cu adevărat economisitor de bani datorită caracteristicilor sale unice, care îi permite să obțină economii de peste 73% în comparație cu alte uscătoare „hands-in” de pe piață.

Dualflow © plus M14 240V este certificat terț de către laboratorul german VDE în conformitate cu standardele europene de siguranță EN60335-1 și EN60335-2-23 și cu compatibilitatea electromagnetică europeană și abrogarea Directivei 89/336 / CEE.

 

Informatii generale

 • Dualflow Plus este un uscător de mâini rapid, eficient din punct de vedere energetic, ecologic, igienic și elegant.
 • Modelul „Hands in”, are 2 perechi de senzori IR pe ambele părți ale capacelor superioare pentru detectarea instantanee a mâinilor
 • Viteza maximă a aerului 410 Km / h.
 • Usucă mâinile în numai 8/15 secunde.
 • Reglarea puterii motorului, permițând reglarea consumului de energie electrică (între 420 și 1.500W).
 • Tehnologia de protecție antimicrobiană și antibacteriană Biocote® bazată pe ioni de argint. Acești ioni inhibă reproducerea microorganismelor în produs de-a lungul vieții sale.
 • Cronometru de siguranță 30 secunde.
 • Cel mai scăzut nivel de zgomot din categoria sa. (62 dBA în modul ECO).
 • Potrivit pentru instalații de trafic mediu și mare.
 • Întreținere ușoară.

Componente și materiale

 • M14A: Capac din ABS, finisaj alb.
 • M14AC: Capac ABS, finisaj satinat.
 • M14AB: Capac ABS, finisaj negru.
 • CAPAC: fabricat din ABS cu impact mare.
 • PLATA DE BAZĂ: confecționată din plastic PA6V0.
 • MOTOR: motor cu perie universală clasa F de mare viteză, reglabilă de la 19000 la 30000 rpm, care permite reglarea consumului de energie electrică și a presiunii sonore.
 • ELEMENTE DE ÎNCĂLZIRE: element de încălzire NiCr cu fir ondulat minim de 400W, montat pe un cadru mic care încorporează o tăiere termică autoreglabilă care deconectează întregul aparat. Elementul de încălzire poate fi deconectat cu ajutorul unui comutator ON / OFF.
 • HEPA FILTER MEDIA: cartuș care conține un mediu filtrant HEPA care filtrează particulele solide suspendate (polen, acarieni, fum de țigară etc.), îmbunătățind în special calitatea aerului. În plus, acest cartuș conține și un mediu de filtrare a carbonului activ și care neutralizează mirosurile și absoarbe fumurile și gazele, contribuind la evitarea mirosurilor proaste.

Operațiune

Plasați mâinile între supapele de evacuare a aerului în interiorul uscătorului de mână. Uscătorul va porni automat și va continua fără întrerupere atât timp cât mâinile sunt păstrate în raza de detecție a senzorului. Mișcați mâinile pe verticală pentru a le usca complet. Aparatul se va opri la 2 secunde după ce mâinile sunt scoase din fluxul de aer.

Specificații tehnice:

Voltaj 220- 240 V
Frecvență 50/60 Hz
Izolare electrică Clasa I
Putere totala 420 – 1,500 W
Consum 3.2 – 6.4 A
Puterea motorului 420 – 1,100 W
Rpm 19,000 – 30,000
Puterea elementului de încălzire 0 or 400 W (ON/OFF
Dimensiuni 665x320x228 mm
Greutate 8.3 Kg
Grosimea capacului 3 mm
Timp de uscare 8-15 sec
Flux de aer eficient 94-165m3/h –1,570-2,750 l/min
Viteza aerului 234 – 410 Km/h
Temperatura aerului (10 cm distanță / 21ºC) 40 OC
Presiunea sonoră (*) (la 2m) 62 – 72 dBA
Rating de protecție IPX4

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Uscător de mâini Dualflow® Plus – Uscător rapid Eco”

Questions & Answers

There are no questions yet, be the first to ask something for this product.

Pune o intrebare!

Send me a notification for each new answer.
 • Contactați-ne

  Sunați, trimiteți un email sau discutați cu noi.