Asigurarea industriei medicale cu o gamă largă de mobilier și echipamente

Bine ați venit la Swemed, furnizăm mobilier și echipamente pentru îngrijirea sănătății tuturor întreprinderilor și persoanelor fizice din Europa. Comenzile pot fi plasate de la distanță, telefonic, e-mail sau direct pe site-ul nostru.

Oferim clienților noștri produse de o calitate excepțională. Gama actuală este formată din peste 20.000 de articole în mai multe dimensiuni, culori și variații. În plus, pot fi plasate comenzi personalizate pentru cei care au nevoie de un produs unic. Furnizorii noștri au sediul principal în UE (Germania, Spania, Italia, Polonia și Portugalia).

Clienții Swemed business pot profita, de asemenea, de serviciile noastre contractuale. Aceștia pot beneficia de oferte și reduceri speciale, precum și posibilitatea de a vizualiza comenzile in prealabil, accesând o imagine de ansamblu a contului Swemed.

Echipa Swemed are mulți ani de experiență în industria echipamentelor de sănătate. Sunt experți în a oferi un serviciu personalizat, adaptat nevoilor dvs. unice. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări, suntem aici pentru a vă ajuta.

Modelul nostru de afaceri

Pentru a simplifica achiziționarea de echipamente clinice sigure și controlul calității pentru sectoarele de sănătate și frumusețe.

Viziunea noastră

Viziunea noastră este de a deveni principalul furnizor online de echipamente și mobilier spitalicesc din Europa.

Valorile noastre

  • Disponibilitate și suport Personalul nostru are o experiență vastă în industrie. Indiferent dacă doriți să alegeți produse sau aveți alte probleme, noi suntem aici pentru a vă ajuta.
  • Flexibilitate și personalizare Înțelegem clienții noștri și ne putem adapta nevoilor lor, asigurând satisfacția necesară.
  • Ușurința utilizării și simplicitate Magazinul nostru online este funcțional, ușor de utilizat și accesibil tuturor.
  • Structura si controlul Cu soluții moderne de sistem și managementul de procesare, avem întotdeauna control și capacitatea de a furniza un serviciu rapid și de încredere.
  • Securitatea și controlul calității În calitate de furnizor de produse medicale, suntem responsabili pentru o proporție din bunăstarea populației.Toate produsele sunt atent selectate și controlate în conformiate cu directivele UE. (Aprobare CE, MDD, etc.)

KAPAMED INTERNATION S.R.L.
VAT: RO29589509

Mos Ion Roata Street, No.1
Cluj-Napoca, Cluj
Romania

Telefon: +40-264.550.577